Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECIÓ DE DADES

Responsable: CAL SERAFI, S.L.

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d’aquests i mantenir la informació sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d’un contracte. Consentiment del interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció dolorstorne@gmail.com.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

¿Quién és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: CAL SERAFI, S.L.
NIF: B43593482
Direcció postal: C/ JOAN GÜELL 19, 43830 TORREDEMBARRA – TARRAGONA
Telèfon: 977643115
Correu electrònic: dolorstorne@gmail.com

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

A CAL SERAFI, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el fi de prestar els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, contable i fiscal dels serveis sol·licitats, comunicacions sobre dels mateixos, així com l’enviament de comunicacions inclòs per correu electrònic, per mantenir la informació sobre la nostra activitat en general.

DURANT QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades es conservaran mentre no sol·liciteu la supressió, i en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

Indiquem la base legal per al tractament de les seves dades a continuació:

  • Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
  • Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comerciales sobre la nuestra activitat en general.

¿A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES SEVES DADES?

No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

¿TRANSFERÈNCIES DE DADES A TERCERS PAÏSOS?

No hi ha previstes transferències de dades a tercers països.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmación sobre si a CAL SERAFI, S.L. estem tractant dades personals que els afectin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no han estat necessaris per als fines que van ser reconeguts.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en cas que només els conservem per a l’exercici o la defensa de les reclamacions. Aixi mateix, en els supòsits legalment establerts, tindrà dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas CAL SERAFI, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercir materialment els seus drets de la següent forma:

  • enviant un correu electrònic a dolorstorne@gmail.com
  • enviant una carta a C/ JOAN GÜELL 19, 43830 TORREDEMBARRA – TARRAGONA

Si ha otorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment otorgat en qualsevol moment, sense que afecti a la sol·licitud del tractament basat en el consentiment anterior a la seva retirada.

En cas de que senti vulnerats els seus drets respecte a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut un resultat satisfactori en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través de del seu lloc web: www.agpd.es.

Scroll to Top