En cas de dubte, et convidem a consultar les preguntes freqüents dels nostres clients o contactar directament amb nosaltres a través de les vies indicades al final de la pàgina

FAQ's

Què passa si es trenca una ampolla en el transport?

Contacta en les primeres 24h amb nosaltres a shop@calserafi.com o al 977 64 31 15 de dilluns a divendres de 10-13h.

Si el paquet t'ha arribat mullat o en males condicions, directament refusa el paquet, no l'acceptis, fes-li una foto i contacta amb nosaltres en el mateix moment.

Com puc realitzar una devolució?

Dins la nostra Garantia 100% Satisfacció, a Cal Serafí disposes de 15 dies naturals des de la recepció dels teus productes per sol·licitar la devolució dels mateixos.

Tan sols has de contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic shop@calserafi.com o al telèfon 977 61 31 15 de dilluns a divendres de 10 a 13h, indicant-nos el teu número de comanda i els productes que vols retornar.

Hauràs de tornar les unitats del producte que no hagin estat catades en perfecte estat (no danyades, embrutades ni obertes), correctament protegides i, idealment, en el seu embalatge d'origen.

Després de la comprovació per part del nostre equip del bon estat dels productes, farem el reemborsament de l'import corresponent a les unitats tornades en un termini màxim de 10 dies naturals, en el mateix mitjà de pagament que vas utilitzar per a la teva compra inicial. Si ho desitges, per a la teva comoditat pots demanar que es faci una devolució al teu compte Cal Serafí, perquè puguis utilitzar-lo a la teva propera comanda còmodament.

Finalment, t'informem que les despeses de transport de la devolució hauran de ser abonades per part teva. En cas contrari, no s'accepten retorns sense previ avís ni a contra reemborsament.

Com puc modificar o cancelar una comanda?

Mentre la comanda estigui en curs pots canviar tant el contingut com la direcció d'entrega, també pots cancelar-la.

Posat en contacte amb nosaltres immaediatament a shop@calserafi.com o al telèfon 977 64 31 15 de dilluns a divendres de 10 1 13h.

Com puc fer una comanda de regal?

Per fer un regal pots triar de posar una tarjeta personalitzada amb una dedicatoria o que emboliquem el paquet amb paper especial sense cap cost afegit.

Posa els detalls als comentaris de la comanda o just després de fer-la contacta amb nosaltres a shop@calserafi.com o al 977 61 31 15 de dilluns a divendres de 10-13h.

Tinc més dubtes

Contacta amb nosaltres:
shop@calserafi.com

977 64 31 15
De dilluns a divendres de 10-13h.